Sommaren är här!


Sommaren är här!

Ta vara på tiden. Tiden för reflektion, återhämtning, rekreation, upplevelser och möjligheten att ladda batteriet eller batterierna om du har fler.

Oavsett om du redan har börjat din semester eller inte så går tempo nu ner.

Du har tid fr.o.m. NU, fram till i mitten av, eller till och med slutet av augusti, när alla förväntas vara tillbaka i full aktion. Du har förmodligen redan rensat ut en hel del och skjutit en hel del fram till hösten. Ta vara på tiden för reflektion.

”Att vara ledig är också ett projekt. Det krävs planering, genomförande och reflektion. Jag tycker att det är toppen. Jag gillar det som har en början och ett slut. Det får mig att leva och må bra. Jag kanske skulle bli projektledare på riktigt, även om jag gillar mitt jobb som sjuksköterska. Där får jag jobba i nuet och uppleva massor som inte går att planera”, säger Kalle som kör ambulans

”Mitt jobb som projektledare är verkligen fantastiskt, eftersom jag kan se till att projekten ta slut precis när semestern kommer. Då kan jag verkligen leva i nuet utan några måsten, deadlines, möten och analyser som måste göras. En annan tid ett annat liv. När jag har glömt mina lösenord efter semestern har jag lyckats med det livet också”, säger Anna som är rekryterare

Så olika vi kan vara och är. Hur tar du vara på sommarens möjligheter?

Njut av sommaren. Så ses vi i höst

Farbror Joakim


070-582 44 63

Similar Posts