Anders Hallquist

Affärs-PT och Senior Advisor i Affärsakademien sedan år 2023. Har sälj och service i blodet. Med ett förflutet på flera ledande positioner i fastighetsbranschen har Anders under åren lärt sig hur viktigt det är att behålla och utveckla kunderna. 

Han älskar människor och brinner för att utveckla individer och team. Har även stor erfarenhet från idrottensvärlden. Allt från nybörjare till landslag.

Får ofta höra att han levererar LEDARVÄRDE. Vilket kan vara ett ovärderligt stöd i förändringsprocesser.
 
Att skapa trivsel och arbetsglädje är en paradgren och han blir glad över att se medarbetare växa med sin uppgift. Att ge är ju större än att få och det är ju det kundbemötandet handlar om och bra service ökar lönsamheten

ANDERS HALLQUIST
Affärs-PT, kommunikationsstrateg, coach och mentor
Tel 0703-900 339

Joakim Harping

Affärs-PT och Senior Advisor i Affärsakademien sedan år 2022.
Tidigare verksam i ledande befattningar inom media, hotell, restaurang/catering och resor på företag som Aftonbladet, SvD, STF, Home Hotel, Scandinavian Service Partner (Compass Group) och Snöresor.

Lärare, examinator och leverantör av utbildningsinnehåll till IHM, Medieinstitutet, Changemaker Educations, Affärshögskolan m.fl.

Författare till ”Myten om den Lojala kunden”, ”Grunden till framgångsrik försäljning B2B”, ”Det luktar Solna Vikings” och ”Uppgörelsen Marknad VS. Sälj”.

JOAKIM HARPING
Affärs-PT och Senior Advisor

Tel 070 582 44 63

Thomas Lundin

Affärs-PT och Senior Advisor i Affärsakademien sedan år 2022. Erfarenheterna av offentlig sektor, privat verksamhet, och elitidrott har givit Thomas många insikter. Att balansera dagliga utmaningar i arbete med familj, fritid och egen utveckling är centralt för Thomas. Det kommer också att vara tillgängligt för dig i din fortsatta utveckling.

Att se helheten och att kunna säga nej blir viktigt, men ännu viktigare blir fokus som utgår från dina olika prioriteringar samt de mål du och verksamheten har satt upp.

Att gå från skolvärlden via Industriföretaget ASEA till konsumentföretaget Pripps och samtidigt jobba som fotbollstränare i Hammarby och Djurgården har varit utmanande och gett Thomas ovärderliga erfarenheter kring att se just helheten

THOMAS LUNDIN
Affärs-PT och Senior Advisor
Tel 070-371 88 40